T +31 20 210 5051 amstelkwartier@trendfitness.nl

> JA!

Ik wil alle (start)info ontvangen: klik hier

Functionele groepslessen

Bij onze functionele groepslessen verbeter je jouw uithoudingsvermogen, kracht, stabiliteit, snelheid en flexibiliteit. De tijdsduur van de trainingen is 45-60 minuten. De oefeningen zijn functioneel, d.w.z. dat het lichaam getraind wordt om activiteiten uit het dagelijks leven met gemak te kunnen uitvoeren. Bij veel oefeningen wordt er dan ook gebruik gemaakt van het lichaamseigen gewicht of eenvoudige materialen zoals bijvoorbeeld een kettlebell of sandbag.

Je kracht en conditie gaan razendsnel vooruit en de calorieverbranding ligt hoog. Maar daarnaast is trainen in een groep vooral heel leuk. We werken met kleine groepen van maximaal 16 deelnemers.

Is dit wat voor mij?

Functional Training is heel toegankelijk. Iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen, hiervoor hoef je geen ervaren sporter te zijn, maar dat mag natuurlijk wel. Alle oefeningen kun je op je eigen tempo uitvoeren.

Trend Fitness biedt de volgende functionele groepslessen aan :

  • Prama Energy - Full body workout. Fun en functional training. Voor alle niveaus. Duur : 45 minuten. Lees meer over Prama
  • Prama Strong - Combinatie van cardio en kracht in een interactieve functional training. Duur 45 minuten. Lees meer over Prama
  • Functional training circuit - Groeples waarbij we vooral gebruik maken van TRX en kettlebells. Ga jij de uitdaging aan?

Het bovenstaande rooster is indicatief. Het kan voorkomen dat er wijzigingen zijn. Het actuele rooster is voor onze leden zichtbaar in het reserveringssysteem.

Ervaar Trend Fitness en vraag alle startinfo aan!
Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

Ja, ik wil kennis maken met Trend Fitness

9 + 6 =

Contactgegevens
Amstelstroomlaan 2
1096 GL  Amsterdam
Tel. +31 (0)20 210 5051
amstelkwartier@trendfitness.nl

Openingstijden

Maandag t/m donderdag  07:00-22:00 uur
Vrijdag  07:00-20:00 uur
Zaterdag en zondag  09:00-16:00 uur