T +31 20 210 5051 amstelkwartier@trendfitness.nl

Vraag nu aan:

GRATIS PROEFWEEK

Meer dan 350x aangevraagd >>>

> JA!

Ik wil alle (start)info ontvangen: klik hier

Functionele groepslessen

Bij onze functionele groepslessen verbeter je jouw uithoudingsvermogen, kracht, stabiliteit, snelheid en flexibiliteit. De tijdsduur van de trainingen is rond de 60 minuten. De oefeningen zijn functioneel, d.w.z. dat het lichaam getraind wordt om activiteiten uit het dagelijks leven met gemak te kunnen uitvoeren. Bij veel oefeningen wordt er dan ook gebruik gemaakt van het lichaamseigen gewicht of eenvoudige materialen zoals bijvoorbeeld een kettlebell of sandbag.

Je kracht en conditie gaan razendsnel vooruit en de calorieverbranding ligt hoog. Maar daarnaast is trainen in een groep vooral heel leuk. We werken met kleine groepen van maximaal 14 deelnemers.

Is dit wat voor mij?

Functional Training is heel toegankelijk. Iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen, hiervoor hoef je geen ervaren sporter te zijn, maar dat mag natuurlijk wel. Alle oefeningen kun je op je eigen tempo uitvoeren.

Trend Fitness biedt de volgende functionele groepslessen aan :

  • Pre-Workout – Voor je werk pak je vast die workout mee. ‘s Morgens om 7 uur start deze training van 55 minuten. Daarna even douchen en naar je werk. Vergeet vooral niet een lekkere verse kop koffie of thee voor onderweg.
  • Trend Boxing – Een superleuke workout waarin we boxen combineren met cardiotraining. Je hoeft niets van boksen te weten en een blauw oog zal je ook niet oplopen. Een betere conditie is echter onvermijdelijk.
  • Functional training circuit – Groeples waarbij we vooral gebruik maken van TRX en kettlebells. Ga jij de uitdaging aan?
  • Trend HiiT – High Intensity Interval Training. Met een korte intensieve training je doelen behalen.

Ervaar Trend Fitness nu met een GRATIS PROEFWEEK!
Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

Ja, ik wil kennis maken met Trend Fitness

4 + 14 =

Contactgegevens
Amstelstroomlaan 2
1096 GL  Amsterdam
Tel. +31 (0)20 210 5051
amstelkwartier@trendfitness.nl

Openingstijden
Maandag: 07:00 – 21:00u
Dinsdag t/m donderdag: 08:00 – 21:00u
Vrijdag: 07:00 – 19.00u
Zaterdag en zondag: 09.00 – 16.00u