T +31 20 210 5051 amstelkwartier@trendfitness.nl

PRAMA. is een manier van trainen waarbij gebruik gemaakt wordt van een interactieve vloer en wand. Door middel van sensoren, ledverlichting, geluid en beeld is je workout een echte beleving en vooral FUN!

PRAMA. is een korte, intensieve, interactieve, effectieve, maar vooral leuke training voor volwassen én kinderen. Voor je gevoel speel je een spel, maar ondertussen pak je je lichaam serieus aan. Onder leiding van een professionele trainer, haal je het beste uit jezelf. Je conditie wordt beter en je buik, billen, benen en armen worden strakker.

Geschikt voor iedereen

Bij Trend Fitness kun je deelnemen aan unieke interactieve  PRAMA trainingen  (met maximaal 16 deelnemers). Daarnaast bieden we speciaal aangepaste PRAMA.-workouts voor krachttraining en aparte workouts voor senioren en kinderen. Er wordt rekening gehouden met ieders individuele mogelijkheden en niveau.

Ook voor kids

Naast lessen voor volwassenen bieden we ook PRAMA.-groepslessen voor kinderen van 6 tot 16 jaar. In groepjes met leeftijdsgenoten doen zij bijvoorbeeld balspellen, interactieve games en korte circuittrainingen. Op die manier oefenen ze hun behendigheid en reactievermogen. De kinderen vinden het vooral leuk en zijn ondertussen heel effectief met bewegen bezig.

Voor de hele familie

Het leuke is van PRAMA. dat iedere deelnemer kan deelnemen op zijn/haar eigen niveau. Dat maakt het mogelijk om deze workout bijvoorbeeld samen met je kind te doen. We bieden hier aparte workouts voor aan.

Doe mee, meld je aan voor een GRATIS proefles!

Contactgegevens
Amstelstroomlaan 2
1096 GL  Amsterdam
Tel. +31 (0)20 210 5051
amstelkwartier@trendfitness.nl